• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини ліцею
  • Вітаємо з II місцем у ХХХІІ харківському міському турнірі юних фізиків

Вітаємо з II місцем у ХХХІІ харківському міському турнірі юних фізиків

2023-11-27

/Files/images/032017/photo_2023-11-27_21-57-31.jpg
24-26 листопада 2023 року в онлайн форматі проведено ХХХІІ харківський міський турнір юних фізиків, учасниками якого стали 9 команд учнів 9-11-х класів закладів загальної середньої освіти міста та команда Харківського наукового ліцею «Обдарованість» Харківської обласної ради.
Незважаючи на складні умови, пов'язані з війною в Україні, захід викликав неабиякий інтерес та об'єднав науковців, педагогів, керівників команд, студентів та учнів з різних країн світу та міст України. Із 50 учасників під час підготовки та проведення змагання 8 учнів перебували в країнах Європи, 6 – у різних регіонах України та 36 учнів – у Харкові.
У складі журі турніру – викладачі та студенти Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, переможці міжнародних учнівських та студентських турнірів фізиків. Голова журі – Ігор Гірка, доктор фізико-математичних наук, професор, член-кореспондент Національної академії наук України, заслужений діяч науки і техніки України, професор Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Дипломами ІІ ступеню відзначено 3 збірні команди: «Шість степенів свободи» Салтівського району, «Кварк» Холодногірського району та Харківського наукового ліцею «Обдарованість» Харківської обласної ради.

ВІТАЄМО УЧНЯ 11-Б КЛАСУ СВИРГУНА ТИМОФІЯ ТА СЕВАСТЬЯН ОКСАНУ ЮРІЇВНУ, ЯКІ В СКЛАДІ ЗБІРНОЇ РАЙОНУ ВИБОРОЛИ II МІСЦЕ!

Кiлькiсть переглядiв: 92